ToHuWaBoHu

Welkom op de pagina van dweilorkest ToHuWaBoHu! Hier vindt u alle informatie over het dweilorkest. ToHuWaBoHu is een dweilorkest bestaande uit leden van het Studenten Harmonie Orkest Twente (SHOT). Het dweilorkest bestaat uit ongeveer 20 enthousiaste muzikanten. In 2010 is ToHuWaBoHu opnieuw opgericht om geld te verdienen voor de concertreis van SHOT naar China. Het dweilorkest bleek echter zo geliefd bij zowel externen als de muzikanten zelf, dat het na de concertreis is blijven bestaan. Afgelopen jaar heeft ToHuWaBoHu nog zo'n 16 optredens verzorgd bij zeer gevarieerde feesten en (sport)evenementen. Een optreden van ToHuWaBoHu staat garant voor veel gezelligheid!

Optredens

ToHuWaBoHu heeft een breed scala aan muziek tot haar beschikking en is daarom geschikt voor vele gelegenheden. U kunt denken aan een optreden tijdens het Batavierenfeest, het muzikaal begeleiden van de Avondvierdaagse, maar ook voor specifieke gelegenheden, zoals Sinterklaas of Kerst, is het dweilorkest in te huren. Het dweilorkest stemt het optreden geheel af op uw wensen.

U vindt hiernaast een video van een van de optredens van ToHuWaBoHu. Bent u geïnteresseerd en wilt u ToHuWaBoHu vragen voor op uw feest, evenement of een andere gelegenheid, neemt u dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op.

Loading...

Repertoire

ToHuWaBoHu vernieuwt haar repertoire voortdurend. Wij streven naar een veelzijdig repertoire zodat we gevarieerde optredens neer kunnen zetten die bij veel gelegenheden geschikt zijn. Het repertoire bestaat natuurlijk uit de gebruikelijke feestmuziek zoals bijvoorbeeld 'Het dondert en het bliksemt' en 'Viva Colonia', typische dweilorkestmuziek en is daarnaast aangevuld met verschillende hits bekend van de radio en medleys daarvan. Ook wordt er elk jaar een kerst- en sinterklaasrepertoire ingestudeerd.

Dankzij ons gevarieerde repertoire kunnen wij onze playlist afstemmen op de gelegenheid. Het is in overleg zelfs mogelijk om speciaal voor een gelegenheid stukken te laten schrijven door onze arrangeur. Heeft u nog vragen of wilt u i.v.m. een potentiële boeking graag meer informatie? Schroom niet ons te mailen.

Let me entertain you Joost
Rio de Janeiro Als de morgen is gekomen
Rosamunde Verdammt ich lieb dich
Ik tel tot 3 Ik moet zuipen
Foute 90’s medley Alles in een
Het dondert Een Bom
Laat maar waaien Als je van beren leren kan
K3 Cocktail Wakker met een biertje
Im herzen Time of my Maya
Meer AᗺBA Waarom dans je niet met mij?
Oorwurm Don't stop me now
Het is een nacht Umbrella

Contact

Dweilorkest Tohuwabohu op uw feest of evenement? Neem dan contact met ons op! Voor informatie, reserveren of de kosten van een optreden, kunt u een e-mail sturen naar het dweilorkest. Tevens zijn wij bereikbaar op onderstaand postadres.
Studenten Harmonie Orkest Twente
Vrijhof Cultuurcentrum
Postbus 217
7500 AE Enschede
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons

  • qxio-social-instagram
  • qxif-facebook-square