Welkom

Welkom bij het Studenten Harmonie Orkest van de Universiteit Twente.

Op deze website is alle informatie over het orkest en de komende optredens te vinden.

Neem ook eens een kijkje bij het SHOT Ensemble en het dweilorkest Tohuwabohu!

Volg ons op

 • qxio-social-instagram
 • qxif-twitter-square
 • qxio-social-linkedin
 • qxif-facebook-square

Over ons

Het Studenten Harmonie Orkest Twente is het harmonieorkest van de Universiteit Twente in Enschede. Het orkest, beter bekend als SHOT, bestaat uit ongeveer 65 studenten van de universiteit en omliggende hogescholen. Het orkest is opgericht in 1991 en staat onder leiding van Ronny Buurink.

Mogelijkheden

Lid worden

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent om lid te worden van SHOT! Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij onze repetities. 

Begunstiger worden
Mede dankzij begunstigers heeft SHOT de mogelijkheid om verschillende concerten en activiteiten te organiseren.

Tohuwabohu

SHOT heeft haar eigen dweilorkest, genaamd Tohuwabohu. Neem gerust een kijkje op de Tohuwabohu pagina voor meer informatie.

Ensemble

Een ensemble bestaat uit een kleine groep muzikanten van het orkest die een passende muzikale omlijsting van uw evenement kunnen brengen.

Nieuws

 • Najaarsconcert 2022

  SHOT heeft dit jaar op 1 december haar najaarsconcert gegeven in de Vrijhof. Het was een groot succes met heel veel publiek!

 • Concert reis 2022
  Na 4 jaar was het eindelijk tijd voor SHOT om weer naar het buitenland te gaan voor een geweldige reis naar Duitsland en Italië!

  Overdag hebben we de mooie steden bewonderd en de avonden werden doorgebracht in parken, Biergartens en Irish Pubs. We hebben zowel geplande als spontane concerten gegeven en eindigden met het geweldige Toscana Music Festival.

  We hebben een geweldige tijd gehad met z'n allen en kjiken nu al uit naar de volgende reis. Extra dank aan Aron en Jesse, door hen hebben we mooie foto's om deze reis te vereeuwigen!

  Deze reis is mede mogelijk gemaakt door Moneybird en Meester van de Brink.
 • SHOT/SOLO lustrumconcert
  Op 24 april heeft het SHOT/SOLO lustrumconcert plaatsgevonden in het Muziekcentrum te Enschede. Het is een hele mooie middag vol muzikaliteit geworden!

  Voor de pauze heeft SHOT onder andere Fourth Symphony van Alfred Reed en Carmesina van Manuel Moralez Martínez gespeeld. Ook is het stuk The first 30 days of a post-pandemic world van Euripides Dionysiadis gespeeld, wat speciaal voor het 30e lustrum is gecomponeerd. Deze en de andere stukken zijn terug te kijken op het youtube kanaal van SHOT: https://www.youtube.com/user/StudHarmOrkTwente

  Na de pauze is het stokje overgedragen aan SOLO, het SHOT Oud Leden Orkest. Zij hebben onder andere Armenian Dances part 1 van Alfred Reed en Summon the heroes van John Williams gespeeld.
 • Phil Collins Collection online!

  De online covers zijn terug van weggeweest! Als onderdeel van onze lustrumvideo hebben we allemaal onze partij van de Phil Collins Collection opgenomen en dit is het eindresultaat. Geniet ervan!

  In het bijzonder willen we Arnout Franken bedanken voor het editen van de video en Aron Boerkamp voor het editen van de audio!

Loading...

Agenda

 • Try-out Concert 2023

  In aanloop naar het ONHK geeft SHOT samen met Koninklijke Harmonie St. Joseph uit Oldenzaal een concert. SHOT zal hier het werk voor het ONHK, The Spell, spelen. Het concert vindt plaats op 24 maart 2023, in het Bonhoeffer College, Van der Waalslaan 35 te Enschede. Tickets zijn verkrijgbaar via sales. Heel graag tot dan!

 • ONHK 2023

  De afgelopen maanden is SHOT druk bezig geweest met de voorbereidingen voor de Open Nederlandse Harmonie Kampioenschappen (ONHK). Deze zullen plaatsvinden op 1 april te Barneveld. SHOT neemt deel in de 1e divisie en zal  ‘The Spell’ van Oliver Waesapi uitvoeren. 

Contact

Studenten Harmonie Orkest Twente

Vrijhof Cultuurcentrum

Postbus 217

7500 AE Enschede 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.