icons/flag_gb.png icons/flag_nl.png
 


Reset wachtwoord

Ensemble

Bent u op zoek naar een muzikale omlijsting, maar heeft u geen plek voor een heel orkest? Dan is het SHOT ensemble een prima alternatief. Het ensemble is onderdeel van het Studenten Harmonie Orkest Twente, dat bestaat uit ongeveer 50 enthousiaste muzikanten. Het ensemble kan bijvoorbeeld ingezet worden bij congressen, borrels en diners.

Samenstelling ensemble

Door de flexibele inzet van het totale orkest kan per optreden een optimale en juiste bezetting worden gemaakt. Het ensemble bestaat gemiddeld uit ongeveer 10 studenten. Daarnaast kan in overleg ook gekozen worden voor een kleinere bezetting, bijvoorbeeld een dwarsfluit-, klarinet- of koperkwartet.

Repertoire

Het repertoire van het ensemble bestaat uit leuke herkenbare muziek die een vrolijk tintje geven aan diverse gelegenheden.

Reserveringen & boekingen

De kosten van het inhuren van het ensemble zijn afhankelijk van de duur van het optreden. Voor meer informatie of voor het reserveren van het ensemble kunt u mailen naar

Dweilorkest

Naast deze ensembles heeft SHOT ook haar eigen dweilorkest, genaamd Tohuwabohu. Kijk op de Tohuwabohu-pagina's voor meer informatie over dit orkest en voor boekingen.

ensemble1.jpg

ensemble2.jpg