icons/flag_gb.png icons/flag_nl.png

Reset wachtwoord

SHOT Up and Dance!

-- English version below!

Studenten Harmonie Orkest Twente viert haar vijfde lustrum! Als afsluiting van dit lustrumjaar zal SHOT op zaterdag 17 juni een groots concert geven, genaamd SHOT Up and Dance! Dit concert zal in samenwerking zijn met Coverband Mainline, Emma Schouten, Rozemarijn de Vet en Evert Stroet.

Op het programma staan onder andere Libertadores van Oscar Navarro, Equus van Eric Whitacre en een solowerk voor Bastuba met als solist uit eigen gelederen: Ydwer Betzema. In de pauze vindt er een kleine metamorfose van de zaal plaats, zodat daarna de voetjes van de vloer kunnen!

Het concert wordt gegeven in Sporthal 2 van het Sportcentrum (De Hems 20) op de campus van de Universiteit Twente te Enschede. Om 20:00 uur zal SHOT het concert openen, de zaal is open vanaf 19:30 uur.

Toegangskaarten kosten in de voorverkoop €10,- per stuk en zijn verkrijgbaar op shot.utwente.nl/kaartverkoop. Ook aan de deur zijn kaarten verkrijgbaar voor €12,50 per stuk. (Unioncard: €10.-)

Vergeet niet ons Facebook event te liken en te delen! facebook.com/events/328711894211448/

---------------------------------------------------

Student Wind Orchestra Twente (SHOT) celebrates the end of her 25th anniversary! Therefore, SHOT will give a big concert, called SHOT Up and Dance!, on Saturday the 17th of June. Coverbaind Mainline, Emma Schouten, Rozemarijn de Vet and Evert Stroet will perform together and in collaboration with SHOT.

The program consists, amongst others, of Libertadores by Oscar Navarro, Equus by Eric Whitacre and a solo piece for Tuba, which will be played by our own Ydwer Betzema! In the break, the podium will have a metamorphose, after which the groove will be on and everyone will be able to dance until they drop!

The concert will be in Sporthal 2 of the Sporting Centre (De Hems 20) on the campus of the University of Twente in Enschede. The concert will begin at 20:00h and the concert hall will be open at 19:30h.

Entrance tickets are available in the pre-sale for €10,00 each on our website: shot.utwente.nl/kaartverkoop. It is also possible to buy them at the entrance for €12,50 each (Unioncard: €10,00).

Don't forget to like and share our Facebook event! facebook.com/events/328711894211448/

Sponsored by: Cultuurkoepel Apollo, Student Union, Iona Fonds, Stichting Universiteitsfonds Twente, Grolsch / Pepsi Fonds, Vrijhof Cultuurcentrum

Poster_SHOT_Up_and_Dance