icons/flag_gb.png icons/flag_nl.png
 


Reset wachtwoord

Nieuws

Geslaagde Lustrumreis

SHOT kan terugkijken op een supermooie lustrumreis naar Boedapest, Wenen en Schladming. Al met al was het een zeer gezellige en geslaagde reis, maar we mogen wel zeggen dat het met recht de 13e concertreis van SHOT was. Ondanks alle gewonden en de extra rondjes door Boedapest en Wenen heeft iedereen het erg leuk gehad en zullen we terugkijken op een mooie reis.

Het warme repetitielokaal en de 2 geweldige buitenoptredens, inclusief ritje in de pickup truck, in Boedapest hebben hun vruchten afgeworpen, ook konden de late avondjes het succes niet meer verpesten. Op het concours in Schladming zijn we namelijk eerste geworden in onze categorie! 

Er staat nu zelfs een artikel hierover in het UT nieuws

Tijdens het concours.jpg            Het eremetaal is binnen.jpg

 

Achterop de pickuptruck.jpg             SHOT!.jpg